ICT Competence Factory
Een andere kijk op competenties 

ICF  PARTNERS

Selectie, integratie & duurzame ontwikkeling

ICT Competence Factory is integratiepartner van de Kansacademie. 


 

 

Kansacademie helpt mensen snel en efficiënt bij het organiseren van werk dat past bij hun talenten en ambities en ondersteunt tegelijkertijd werkgevers bij het vinden, matchen, duurzaam begeleiden en opleiden van mensen die bij de kernwaardes van de onderneming passen.

 



ICT-gerelateerde partners

Samen met onze ICT-partners ontwikkelen wij moderne rolprofielen (referentieprofielen) gebaseerd op zowel het European eCompetence framework (e-CF) als de Talenten Motivatie Analyse methode (TMA), en kunnen wij opleidingstrajecten (om- en bijscholing) faciliteren. Dit gebeurt op basis van leerpaden voor de gewenste doelprofielen.


 

MIT Europe heeft meer dan 40 jaar ervaring in de  brede ICT wereld. Voorbeelden van de huidige specialismen: 

European E-Competence Framework (E-CF) based profielen en leerpaden, opleidingen en cursussen 'ICT voor niet-ICTers', Kunstmatige Intelligentie, Blockchain



Wij helpen IT-professionals en IT-eindgebruikers groeien met de best passende leerervaring. Door de groei van jouw kennis en vaardigheden helpen wij je uit te blinken in jouw vakgebied. Samen maken we de maatschappij slimmer en dragen we bij aan de digitale transformatie van onze samenleving. Zo groeien wij uit tot de leukste IT-opleider met de beste service van Nederland. Naast IT-opleidingen leveren we ook specialistische diensten zoals de Vijfhart Groeimonitor®



TMA-gerelateerde partners

Ook voor niet ICT-organisaties en -afdelingen kunnen wij onze dienstverlening voor u beschikbaar maken. Samen met onze TMA-partners kunnen wij ook ontwikkelingsvraagstukken in bijvoorbeeld de Zorg of Transport & Logistiek adresseren.


Full service leverancier van Talent gedreven Performance Management oplossingen gebaseerd op de TMA methode.



Voor elke TMA-competentie heeft HDLG een vaardigheidstraining. 

Op deze wijze kunnen medewerkers een persoonlijk leerpad eenvoudig vertalen naar bijbehorende trainingen.